Laptoptassen

Speciale aandacht voor de laptop

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

New Looxs Nevada rugtas

17 okt. 2018
“De tas heeft genoeg ruimte voor een laptop, tablet, regenpak, broodtrommel en de nodige accessoires. Helaas heb ik nog niet ondervonden of de tas waterdicht is maar daar heb ik alle vertrouwen in. Hij is licht in gewicht en zit stevig vast op de fiets. Heel fijn in gebruik. Deze gekozen omdat ik een waterdichte tas wilde die ik aan de fiets kan hangen en ook op de rug kan dragen.”
New Looxs Nevada rugtas

Rains MSN Bag

10 okt. 2018
“Superleuk rugzak, 100% waterdicht. Alles wat ik voor een werkdag (incl laptop) past erin, maar ook voor het sporten wordt hij gebruikt. Heel erg blij mee 😊”
Rains MSN Bag

Thule Vea 25L rugzak

27 sep. 2018
“Ik heb lang gezocht naar een rugzak met een nette zakelijke uitstraling, waar ik al mijn dagelijkse spullen in mee kon nemen. Dit was de enige rugzak die aan de voorwaarden voldeed. Ik neem altijd eten mee. Salade, fruit etc. Dat zit in een waterdichte zak, maar ik wilde die graag opbergen in een apart vak. Dan wilde ik een vak voor al mijn werkspullen (laptopje notitieboek pennen etc). En een vak voor privespullen (powerbank, lader, zakdoekjes, zonnebril) waar ook een jas en een sjaal in moesten passen. De rugzak moest groot genoeg zijn voor deze spullen, maar niet te groot (anders past ie niet in kluizen is mijn ervaring, en is ie ook niet chique). Deze tas voldoet aan alle voorwaarden. Met een beetje proppen past de lunchzak onderin. De laptop heb ik momenteel niet, maar notitieboek, tijdschrift etc past goed in het achtervak. En jas, sjaal en regenhoes passen voorin. Wat zijn de nadelen? Telefoons en portemonnee zitten in het gevoerde bovenvak wat daardoor nogal zwaar is. Dat bovenvak zou een karabijn haakje moeten hebben voor sleutels. De hele tas is topzwaar waardoor hij niet tegen een tafelpoot kan blijven staan. Hij valt steeds om. De ritsen zijn eigenlijk te grof. De klep moet je vastzetten met twee gespen. Dat is vrij veel werk. En het achtervak heeft heel veel padding (voor drie vakken) die niet uitneembaar is.”
Thule Vea 25L rugzak